Vad är Venus Freeze?

Äntligen är Venus Freeze i Stockholm! Venus Freeze är en topprankad anti-aging behandling för icke-kirurgisk smärtfri rynkreducering, cellulitbehandling och hudföryngring. Vi på IrisCare skönhetssalong i Bandhagen hjälper dig att fördröja åldringsprocessen med Venus Freeze!

Vad kan behandlas?

cellulite behandling

Cellulitbehandling

Celluliter är gropar i huden som bildats av fettdepåer som finns precis under hudytan. Celluliter är vanligast på låren, rumpan, höfter och ibland på magen. Fettdepåerna separeras av kollagenfibertrådar. Nedbrytningen av dessa fibertrådar kombinerat med ansamlingar av fett gör att fettet börjar bukta ut och skapar en apelsinliknande yta på huden. Faktorer som genetiska anlag, hormoner, diet och livsstil kan bidra till att man får celluliter. Celluliter är vanligare bland kvinnor.

IrisCare Skönhetssalong i Badhagen var först att erbjuda Venus Freeze i Stockholm – den innovativ och effektiv cellulitreducerande behandling, som ökar produktionen av kollagen, reducerar fett och förbättrar blodcirkulationen. Venus Freeze behandlingen och dess innovativa teknik reducerar effektivt celluliter med vetenskapliga bevis.Den djupa penetrationen av värme gör att fettansamlingarna producerar nya kollagenformationer och stimulerar blodcirkulationen, vilket minskar celluliter.

Hudåtstramning

När vi åldras sker en konstant nedbrytning av kollagen och elastin fiber i huden. Detta resulterar slappare hud. Oftast minskar även fett vilket gör att huden börjar hänga på vissa områden som under ögonen, kinder och hals. Rynkor, slapp hud och försämrad hudtextur är vanliga tecken på åldrande.
Venus Freeze är en framgångsrik behandling, som minskar hudens åldringsprocess, och skapar en mer hälsosam och elastisk hud. De magnetiska pulserna i Venus Freeze stärker nya blodkärl och stimulerar fibroblaster att producera nytt kollagen och elastin, vilket ger en extremt bra hudåtstramande effect

Hudåtstramning
venus freeze

Smärtfri rynkreducering

Rynkor är en oundviklig del av vår åldringsprocess. När vi åldras blir vår hud tunnare och mindre elastisk, resultatet av detta är att man får rynkor och veck i huden. Många faktorer som genetiska anlag, sol, rökning, uttorkning och kost kan göra att vi får mer rynkor.

Venus Freeze möjliggör en framgångsrik och smärtfri behandling av rynkor som ökar produktionen av kollagen och elastin fibrer samt förbättrar blodcirkulationen. Radiofrekvensen som Venus Freeze arbetar med stimulerar kollagen och elastin produktionen och sätter igång en hudläkande process. Venus Freeze behandlingens teknologi kan nå djupa hudlager och stimulera kollagenets struktur att förnyas. Resultatet av detta är att huden blir fastare. Eftersom att Venus Freeze är en icke-kirurgisk behandling så kan du återgå till ditt normala liv direkt efter behandlingen.

.

Kroppskulptering

Att få en fin kroppsform är svårt, även om man har gått ner mycket i vikt. Det kan även vara svårt att få tillbaka sin kroppsform efter t.e.x. en graviditet. Många kämpar med att acceptera sin kropp eftersom att kost och träning inte alltid ger det resultatet som man vill ha.
Venus Freeze behandlingen av fett och kroppsform agerar på flera nivåer: förbättrar hudton, minskar celluliter samt ökar blodcirkulationen. Venus Freeze ökar kollagen och elastin produktionen samt sätter igång enzymatisk lipolys, vilket menas med att huden stramas åt, fettmassa minskar och blodcirkulationen förbättras.

Kroppskulptering
Bilder: innan och efter behandlingen
Kroppskulptering
Hudåtstramning
Cellulitbehandling
Priser
Ansikte 1 behandling900kr
Ansikte 8 behandlingar7000kr
Ett område ansikte, exempel: panna, käklinje, m.m. 400kr
Hals500kr
Dekolletage500kr
Hals & dekolletage900 kr
Ansikte & hals 1200kr
Ansikte & hals 8 behandlingar8000kr
Ansikte, hals & dekolletage1500 kr
Ansikte, hals & dekolletage 8 behandlinar10000kr
Hals och käklinje800kr
Hals och käklinje 8 behandlingar5500kr
Armar1000kr
Handryggar600kr
Mage1400kr
Rumpa1400 kr
Lår (båda) fram eller baksida 1400kr
Hela lår 2500 kr
Hela lår 8 behandlingar 17000kr
Flank/love handles 1500 kr
BH linje 1000kr
Rumpa, hela lår och Love handles4500kr
Mage & love handles2500kr