Vad är Meso Needling?

På IrisCare skönhetssalong i Bandhagen erbjuder vi en avancerad, estetisk behandling som kombinerar mikronålbehandling med djup vävnadsinfusion. Det görs med en rulle som innehåller 180 superfina nålar för stimulans av kollagenproduktionen och nybildning av celler, vilket bidrar till att förnya cellerna som hjälper till att fylla ut huden och gör den såväl fast som slät.

Varför Meso Needling?

meso-needling

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra och kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer och rynkor som i sin tur leder till ett åldrat utseende..

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån

utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

meso needling

Bevisad effekt:

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

NCTF (New Cellular Treating Factor)

är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. NCTF kombineras med meso-needling (roller som används av hudterapeuter).

nctf
Bilder: innan och efter behandlingen
Meso-Needling
Meso-Needling
Priser
Mesoneedling med NTCF 135 (hela ansiktet)från 1500kr
Mesoneedling med NTCF 135 (hela ansiktet) 3 behandlingar3990kr
Glykopeel Filorga 50% pH1.85 (hela ansiktet)700kr
Glykopeel Filorga 50% pH1.85 (hela ansiktet) 3 behandlingar1900kr
Paket pris 3 behandlingar Mesoneedling med NTCF 135 (hela ansiktet)+ 3 behandlingar Glykopeel Filorga 50% pH1.85 (hela ansiktet)5500kr